Limburgs Gietvloer specialist

Door onze centrale ligging in Limburg (Genk) richting we ons vooral op de Limburgse markt.

Met projecten in ondermeer Genk, Hasselt, Sint-truiden, Maaseik, Lommel, Beringen, Bilzen en Pelt zijn wij uw specialist ter zake voor uw gietvloer in Limburg.

Materialen / Afwerkingen

Als Limburgs specialist weten we dat een naadloze afwerking en uitstraling van uw gietvloer gebonden is aan een goed product. Wij werken enkel met kwaliteitsvolle materialen, gebonden aan de specifieke toepassing die u wenst.

"Onze Mortex wand werd vakkundig door Symless geplaatst. Alles werd stipt en zeer netjes uitgevoerd. Nadat we het resultaat hadden gezien, hebben we meteen besloten om onze volledige badkamer te laten doen.

Marleen, Genk

De samenwerking met Symless is vanaf het begin tot het einde vlot verlopen.We hebben niet lang op onze offerte moeten wachten en alles werd duidelijk uitgelegd.We raden een gietvloer voor iedereen aan!

Henrik, Hasselt

Voor mijn badkamer was ik al lang op zoek naar een moderne en onderhoudsvriendelijke look.Ik heb contact gehad met verschillende Limburgse aannemers maar ik vond nergens mijn goesting.Door het advies van Symless is mijn badkamer een mooi geheel geworden.

Goele, Hasselt

Materiaal mogelijkheden